Rabalder

Senast uppdaterad tisdag, 13 juli 2010 07:44 Skrivet av admin fredag, 2 juli 2010 11:33

Rabalder är ett över 20 år gammalt varumärke som vänder sig till alla som uppskattar hög kvalité och många kombinationsmöjligheter. Våra kläder skall vara sköna och komfortabla. Vi lägger stor vikt på val av material och färgkoordinering, just för att du som kund skall känna att du får något extra när du köper en Rabalder-produkt. Vi designar och producerar kläderna i egen regi. Varumärket Rabalder finns bara att köpa i våra egna butiker och via postorder/webshop.

Vi är medlemmar i Svensk Handel och har kollektivavtal med Handels och Unionen. Genom vårt medlemskap i Textilimportörerna är vi ständigt uppdaterade på lagar och riktlinjer som gäller för branschen. Våra leverantörsavtal är omfattande och reglerar bland annat frågor kring miljö och etik, så som kemikalierestriktioner, arbetsförhållanden och ett självklart förbud mot barnarbete i enlighet med FN:s barnkonvention.

Det finns en stor mängd hedersvärda initiativ och organisationer att stödja. Vi har valt att ge en årlig gåva till Cancerfonden, Barncancerfonden och Ecpat (arbetar med att förebygga och stoppa alla former av barnsexhandel).

Tack för att du handlar på Rabalder!

Rabalder.se

Öppettider

Vardagar 10–19

Lördagar 10–17

Söndagar 10–16

Storhelger

Vi finns på Facebook

Vädret i Ullared

Hitta hit

Här får du en vägbeskrivning till Handelshuset Ullared. Din väg till en komplett shoppingupplevelse är bara ett klick bort.

Hämta vägbeskrivning

Kontakta Rabalder

   0346-306 60

   ullared@rabalder.se

 

 

 

Copyright © 2010 Handelshuset Ullared - Alla rättigheter förbehållna.